Kattoremontti Hyvinkää

KATTOREMONTTI JA KATTOKORJAUS HYVINKÄÄN SEUDULLA

KATON KORJAUKSET JA KATTOREMONTIT 100% SUOMALAISENA TYÖNÄ

Kattoremontit ja kattokorjaukset kaikenlaisiin kohteisiin Hyvinkään seudulla, kattourakat toteutuu suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Toteutamme kattoremontit sovitussa aikataulussa, luotettavasti ja vastuullisesti. Kattotyöt ja katon korjaukset toteutuu käsissämme täysin kotimaisin voimin, markkinoiden parhaista kattomateriaaleista niin yksityisille, yrityksille kuin taloyhtiöille. Kaikki kattoremontit ja -korjaukset avaimet käteen -palveluna alusta loppuun saakka Hyvinkäällä. Pyydä ilmainen kuntoarvio katollesi heti!

TIILI-, HUOPA- JA PELTIKATTOREMONTIT KOKEMUKSELLA

Teemme tiili-, huopa- ja peltikattoremontit pitkällä vuosien kokemuksella Hyvinkäällä ja ympäristökunnissa. Käsiemme kautta hoituu korkealaatuiset kattoremontit ja uusien konesaumakattojen asennukset taloyhtiöistä, omakotitaloihin tai pieniin piharakennuksiin kattotyypistä riippumatta. Kattoremontin ohessa tai erikseen tilattuna, saat meiltä myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät valmiiksi asennettuna.

Kattoremontti tai sen kunnostus lähtee aina liikkeelle kuntoarviosta, joten tilaa meiltä ilmainen kartoitus kattosi tilanteesta. Oli kattotyyppi tai kohde millainen tahansa, kattoasiantuntijoiltamme hoituu niin peltikaton kokonaisvaltainen kattoremontti, kuin esimerkiksi tiili- ja huopakaton osittainen remontointi. Arvoimme katon kunnon paikan päällä huolella rakennuksen sisä- ja ulkopuolelta. Kartoituksen jälkeen tiedämme, onko rakennus laajan kattoremontin edessä vesikatteen uusimisen tarpeessa vai onko kattopesun ja -maalaus riittävä toimenpide. Pyydä meiltä maksuton remontti arvio ja lue kauttamme haettavasta OP-rahoituksesta.