Katon pinnoitus Hyvinkää

KATON PINNOITUS JATKAA KATON ELINKAARTA

KATTOPINNOITUKSET HYVINKÄÄN SEUDULLA

Katon pinnoitus jatkaa katon elinkaarta helposti ja vaivattomasti. Lisäksi katon pinnoitus on kustannustehokasta ja siirtää kallista kattoremonttia pitkälle eteenpäin, tai saatat välttää sen jopa kokonaan. Säännöllisesti toteutettu katon pesu ja pinnoitus parantaa sen teknisiä ominaisuuksia ja samalla ulkoasu kohenee.

Asiantuntijamme käytössä on alan parhaat tuotteet ja välineet, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Katon pinnoituksessa projektiiin sisältyy itse pinnoituksen lisäksi julkisivun suojaus, katon pesu, pohjatyöt ja loppusiivous. Työ tehdään huolella ja tavoitteemme on, että asiakas on aina tyytyväinen katon pinnoitukseen. Me suoritamme katon huoltotoimet sovitussa aikataulussa myös Hyvinkään ympäristökunnissa.

KATON PINNOITUKSEN ASIANTUNTIJA 

Olemme toimineet alalla pitkään ja vuosien varrella olemme löytäneet parhaat mahdolliset tavat toimia, sekä löytäneet korkealuokkaiset tuotteet eri kattomateriaaleihin. Asaintuntijamme pinnoittavat kaikki kattomateriaalit huopa-, pelti-, tiili- ja varttikattoihin nopealla aikataululla. Kattopinnoitus asiantuntijamme toteuttamana pidentää paitsi katteen ikää, kaunistaa kotisi ilmeen. Arvioimme mielellämme katon kunnon ilmaisella kartoituskäynnillä.